EXCURSII

Excursii montane.

Aceste excursii sunt cel mai potrivit mod de a cunoaşte Transilvania şi România. Este o combinaţie plăcută de 3-6 ore de plimbare(8-18km/zi) cu diferenţă de nivel urcată de 400-1000m/zi şi vizitare a unor locuri şi obiective istorice importante. De obicei stăm câte 2 nopţi în fiecare loc. Durata recomandată 10-14 zile dar totul se discută după dorinţele clientului. Perioada: JUN.-OCT.

Excursii cultural istorice.

Bucuraţi-vă de istorie şi peisajele deosebite din confortul unui fotoliu de microbus şi vizitaţi oraşe medievale, sate vechi , artă şi meşteşuguri tradiţionale (ceramică, lemn,textile). De obicei stăm 2 nopţi în fiecare loc; 3-6 ore transfer auto între locurile de înnoptare. Pe parcursul zilelor de vizitare se poate parcurge cu auto până la 150km total în zona locului de cazare. Durata recomandată 10-14 zile dar totul se discută după dorinţele clientului. Perioada: tot anul

Excursii pe schi de tură.

Aceste excursii se adresează unor clienţi mai pregătiţi fizic şi care vor să aibe şi o experienţă istorică/ culturală a Transilvaniei. Din cei peste 800km ai Carpaţiilor din Romania putem alege destule locuri unde ne putem bucura de mişcare în natură şi istorie/cultură. Zile pline cu urcări şi coborâri pe pante de la 1500m până la 2500m altitudine, pe zăpadă virgină. Perioada: în funcţie de stratul de zăpadă dar de obicei DEC.- APR.

Excursii cu mountainbike.

Exploraţi frumuseţile naturale şi istorice ale României pe drumuri mai putin umblate, peste dealuri şi munţi. În circuit sau de la un loc la altul, până 70km/zi. Ajutor cu microbus pentru bagajele mari. Încercaţi bucătaria locală şi cazare în locaţii pitoreşti. Perioada: MAI – OCT.

Galeria foto

>> Galeria foto